Proceskonsulentens 10 Bud

kr. 216 ex. moms

Proceskonsulentens 10 Bud er en rekonstruktion af Søren Willerts real-life erfaringer, dels som proceskonsulent, dels som træner (mesterlærer), supervisor og vejleder for et meget stort antal nybegyndere i faget. Disse erfaringer er omsat til 10 grundprincipper for proceskonsulenthåndværket: En stribe one-liners, der forhåbentlig er nemme at huske, og som i bogen efterfølgende uddybes, diskuteres, eksemplificeres og oversættes til konkrete handleanvisninger: ”Sådan hér kan det se ud i praksis!”

”… at proceskonsulentens primære professionelle identitet ikke er knyttet til noget, han ved, men derimod til noget, han kan. Proceskonsulenten har sin idealtypiske styrke deri, at han har udviklet en enestående sans for at møde kunden der, hvor kunden er. Han skal være i stand til først at etablere og derefter, konsultationsforløbet igennem, at fastholde en kontakt til kundens praksis- og opgaveforankrede meningsunivers. Det er denne sans, proceskonsulenten skal læne sig op ad, og som skal gøre det muligt for ham at møde op hos klienten og kun kende sin egen første sætning… Med dette udgangspunkt skal proceskonsulenten derefter at være indstillet på at udvikle samtalen i en hvilken som helst retning, kundens efterfølgende sætninger synes at lægge op til.”

Bogteksten får sin særlige ånd og tone gennem den snævre kobling til forfatterens personlig-faglige erfaringsunivers. I forordet beskrives den således:

” … historien om, hvordan jeg, som dén fagperson, jeg er, gør og sætter ord på det, jeg gør. Jeg har som forfatter ikke noget ønske om, at du skal gøre ligeså. Men jeg har arbejdet hårdt på at gøre min fortælling så tilpas tydelig, at det for dig kan blive forholdsvis enkelt at udpege de steder, hvor du skal gøre eller forstå din gøren på måder, der er anderledes end mine måder. Fordi du som fagperson er en anden end mig.”

SKU: 1801 Category:
Weight 0,297 kg
Dimensions 210 × 150 × 15 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Proceskonsulentens 10 Bud”

Your email address will not be published. Required fields are marked *